ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ TSAKIRIS CHIPS;

Τα πατατάκια Tsakiris φτιάχνονται αποκλειστικά από διαλεγμένες, 100% φυσικές πατάτες, οι οποίες τηγανίζονται σε φυτικά έλαια. Η παραγωγή και η συσκευασία πραγματοποιούνται σε υπερσύγχρονες και πιστοποιημένες κατά ISO 9001 και ISO 22000 εγκαταστάσεις στην Αταλάντη Φθιώτιδας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ;

Έχουμε στόχο να χρησιμοποιούμε κυρίως ελληνικές πρώτες ύλες καθώς τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα είναι άριστες. Σε περιπτώσεις όμως που η διαθέσιμη ποσότητα δεν επαρκεί για να καλύψει την παραγωγή και μόνο τότε, γίνεται χρήση πρώτων υλών από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ SNACKS ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ;

Όπως όλα τα τρόφιμα, έτσι και τα snacks, μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής. Αποτελούν γευστικές και εύκολα διαθέσιμες επιλογές και συχνά συνδυάζονται με καθημερινές στιγμές διασκέδασης και ευχαρίστησης. Είναι προτεινόμενο να καταναλώνονται με μέτρο και στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης καθημερινότητας που περιλαμβάνει τη σωματική άσκηση.

ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ;

O οδηγός για υγιεινή διατροφή του Ηνωμένου Βασιλείου, δείχνει πως τα snacks μπορούν να είναι μέρος μιας συνολικής ισορροπημένης διατροφής, όταν καταναλώνονται με μέτρο. Είναι γενικά αποδεκτό ότι 8-10% των θερμίδων μας μπορεί να προέλθει από ένα σνακ. Καθώς η ημερήσια αποδεκτή πρόσληψη θερμίδων για ένα ενήλικα είναι 2000 θερμίδες, το ποσοστό αυτό αναλογεί σε 160-200 θερμίδες. Για παράδειγμα, μία συσκευασία (25g) Tsakiris Αλάτι Κλασικά περιέχει 130 θερμίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στις διατροφικές πληροφορίες που αναγράφονται στις συσκευασίες μας. Για τον οδηγό υγιεινής διατροφής του Η.Β. μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nhs.uk/Livewell/Goodfood/Pages/eatwell-plate.aspx

ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ;

Τα πατατάκια δεν περιέχουν συντηρητικά, παρασκευάζονται από 100% φυσική πατάτα και όλες οι πρόσθετες ύλες (αλάτι, ρίγανη ή γεύση) που χρησιμοποιούνται αναγράφονται στη συσκευασία τους.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TSAKIRIS;

Από την 25η Νοεμβρίου 2005 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στην επισήμανση (ετικέτα) των προσυσκευασμένων τροφίμων η παρουσία τυχόν αλλεργιογόνων συστατικών. Η επισήμανση των τροφίμων οφείλει να διασφαλίζει τη σαφή αναγραφή των συστατικών που έχουν ταξινομηθεί ως δυνητικά αλλεργιογόνα. Όταν τα αλλεργιογόνα αποτελούν μέρος των συστατικών ενός προϊόντος αυτά θα πρέπει να αναγράφονται στη σήμανση ως μέρος των συστατικών ή/και ξεχωριστά. Όπου χρησιμοποιούνται αλλεργιογόνες ουσίες, δηλώνονται εμφανώς στον κατάλογο των συστατικών με έντονο χρώμα. Διευκρινίζεται ότι η επισήμανση στον κατάλογο των συστατικών «Μπορεί να περιέχει ίχνη από:…» αναφέρεται σε αλλεργιογόνα τα οποία δεν περιέχονται ως συστατικά στο τρόφιμο αλλά μπορεί να περιέχονται ως ίχνη, εξαιτίας της χρήσης τους σε άλλα προϊόντα που παράγονται στη ίδια γραμμή παραγωγής.

Συμβουλή: Να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών του τροφίμου που αγοράζετε πριν το καταναλώσετε.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TSAKIRIS;

Η διάρκεια ζωής των προϊόντων Tsakiris εμφανίζεται πάνω στη συσκευασία και είναι 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής τους.

ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΔΩ;

Είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στέλνοντας e-mail στο info@tsakirischips.gr, ή τηλεφωνώντας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 800 11 53 000 (λειτουργεί καθημερινές 9πμ. με 5μμ., εκτός αργιών) ή και μέσω της σελίδας στο Facebook (www.facebook.com/TsakirisChipsOfficial/). Όπως και να επιλέξετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, υποσχόμαστε να σας απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.